Ficatei de pui cu usturoi si mamaliguta

Postat de AdrianUdrea in Ficat
18 Dec 2017 | 9738 vizualizari

O mancare rapida si pe placul tuturor, asa as descrie eu acesti ficatei de pui cu usturoi si mamaliguta.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 18.12.2017, 22:17
la 18.12.2017, 23:11
Ce bine arată!
la 19.12.2017, 08:21
Ce mult imi place!
la 19.12.2017, 12:09
Yami, yamii.
la 19.12.2017, 15:43
Fac des...sunt nemaipomeniți de buni!
la 19.12.2017, 19:20
Foarte buni!!
la 19.12.2017, 21:45
la 19.12.2017, 23:51
Buni ficateii
la 20.12.2017, 10:49
Buni!
la 23.12.2017, 08:32
http://afacere.cafeaganoderma.ro/
Spirulina, hrana ideală și complectă a omului, de 30 de ori mai bogată în vitamina B decât friptura de vită!
Algele au o compoziție atât de ieșită din comun din punct de vedere nutrițional încât cercetătorii au inclus-o pe lista scurtă a superalimentelor – afirmă inginer chimist Ștefan Manea și adaugă: Au mai multă vitamină C, iod și calciu decât portocalele!
Pentru că au un conținut foarte mare de clorofilă ele au constituit principala hrană a omului în Cosmos și nu din întâmplare, ci pentru că au fost, de fapt, prima manifestare a vieții de pe Pământ.
Știți ce face clorofila?
Are un puternic efect de regenerare și energizare imediată a întregului organism, aducând o vitalitate binevenită. De aceea algele sunt nelipsite din hrana sportivilor de performanță, a cosmonauților, a piloților și a tuturor celor care vor să facă o baie subită de energie.
Să țineți minte ce vă spun – într-un orizont de timp nu prea îndepărtat, algele vor deveni hrana întregii lumi, în condițiile în care populația se înmulțește exploziv, iar resursele de hrană sunt din ce în ce mai greu de procurat” – conchide interlocutorul nostru.
Algele, cele mai mari furnizoare de iod dintre toate alimentele cunoscute
Există alge albastre, verzi, roșii brune și toate sunt excepționale – susține Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice și specialist în fitoterapie. Iată de ce sunt considerate ca atare de către cercetători:
”Oamenii vor să știe cum se justifică acest adjectiv de ”excepțional” când e vorba de alge. În primul rând trebuie spus că sunt cele mai mari furnizoare de iod dintre toate alimentele cunoscute, lipsa acestuia provocând mari deficiențe în corp.
Kilogramele în plus și gușa sunt cele mai mici probleme dacă ne gândim că cele mai de temut sunt bolile autoimune ale glandei tiroide asociate cu creșterea riscului de cancer: de sân, endometru, ovar, prostată.
Au toate vitaminele posibile, dar mai ales sunt bogate în B12, spirulina fiind de 30 de ori mai concentrată în această privință decât o porție zdravănă de carne de vită, în timp ce este foarte săracă în calorii – precizează interlocutoarea noastră – Tocmai de aceea se folosește cu mult succes în regimurile de slăbire, întrucât conținutul său de fucoxanthin arde accelerat grăsimile.
Cei care suferă de gută, reumatism, constipație, diabet își găsesc alinarea consumând aceste plante. Algele se pot cumpăra uscate de la magazinele de profil și puse în apă pentru a se rehidrata. În acest mod nu-și pierd proprietățile nutritive și pot fi folosite în salate, supe, în diverse aperitive. Oțetul, usturoiul, condimentele întregesc gustul acestora, de aceea fac parte dintre alimentele preferate de miliarde de oameni de pe pământ” – susține specialistul.
În ciuda valorii lor nutriționale și a minunilor pe care le fac pentru sănătate, nu toată lumea poate consuma alge – afirmă specialistul în fitoterapie A.D. Raiciu:
”Mai ales la noi în țară acest lucru este foarte puțin probabil, întrucât algele nu fac parte din cultura noastră gastronomică, motiv pentru care trebuie să ducem o muncă de lămurire și de educare a populației cu privire la calitățile de superaliment ale acestei plante.
Celor care nu suportă gustul algelor, le recomand să consume spirulină sub formă de suplimente. Important este că nu au nici o contraindicație!
Nici o persoană care dorește să stea deoparte de infecțiile microbiene, virale, boli maligne, acumulare de toxine nu se poate lipsi de spirulină.”
Spirulina, hrana ideala si complecta a omului
Inginerul chimist Stefan Manea la Kanal D a vorbit despre Spirulina, care induce starea de normalitate a tuturor funcțiilor organice și nu creează dependență. Spirulina este hrana ideală și complectă a omului.





http://afacere.cafeaganoderma.ro/
la 30.12.2017, 07:18
http://afacere.cafeaganoderma.ro/
Oportunitate munca acasa
Exista in viata dumneavoastra un scop care va face inima sa bata mai tare ? Cum ar fi daca munca v-ar face placere si v-ati bucura de tot ce va poate oferi viata? Lucrati cu bucurie la viitorul dumneavoastra si al familiei! Va oferim instrumente ca sa schimbati viteza intr-o treapta superioara si sa va realizati visele inca in viata asta! Pentru informatii vizitati site-ul! http://afacere.cafeaganoderma.ro/
Buna tuturor 😊https://www.avon.ro/magazin/radita
Esti eleva sau studenta si vrei sa castigi bani de buzunar plus cadouri???
Esti mamica si vrei sa castigi bani din confortul propriei locuinte???
Ai minim 2 prietene care folosesc produse cosmetice???
Daca raspunsul tau este ..Da..la cel putin o intrebare,esti ceea ce caut.
Caut fete descurcarete,mamici cochete si femei dornice de a aduce un venit familiei intr.un mod simplu.
Daca vrei sa schimbi ceva la viata ta lasa.mi mesaj la onlineproiect@gmail.com
Incearca nu ai nimic de pierdut!!!! Ai doar de castigat!!!,
https://www.avon.ro/magazin/radita
la 01.01.2018, 19:46
foarte bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking