la 12.02.2010, 09:44 ingenioasa treaba cu gogosarul umplut cu cartofi....mmmm....delicios..
la 12.02.2010, 11:00
la 12.02.2010, 11:33 Excelenti Mihaela !!
la 12.02.2010, 12:19 Delicios....
la 12.02.2010, 15:11 Cu toate ca ai asezat ficatelul in forma de inima ,eu vreau o bucatica de cotlet afumat , doar virtual. Arata asa de bine ca ai manca poza.
la 12.02.2010, 15:28 cu multa placere bunica, pana i-am prajit , atat am ciugulit incat a trebuit sa mai tai o tura cotletul il iau de la o macelarie care il afuma cu fum , in mod natural.
gogosarii si castravetii bulgaresti pusi dupa metoda ,, bunica ''sunt deliciosi, multumesc .
la 12.02.2010, 22:07 Mihaela, ai dat in mintea indragostitilor?
la 13.02.2010, 00:35 madi , de cand am copt gogosarii la cuptor asta -vara , i-am si vazut umpluti cu cartofi sau orez pe post de garnitura !!!!
teo , vorba cantecului ,, forevar young ''
la 13.02.2010, 07:43 foarte ingenioasa ideea cu garnitura .............imi place si o voi testa
la 13.02.2010, 08:45 Se intampla si la alte case . Pana ajunge sa fie preparat sa fie improspatata provizia. Sa te vad de luni cand intri in post , gusti asa, putina garnitura