File de pangasius cu capere

Postat de dena in Pangasius
23 Feb 2012 | 4137 vizualizari

Pentru Medi, si nu numai... Pestele asta l-am facut in Hot Pan

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 24.02.2012, 12:11
la 24.02.2012, 12:28
la 24.02.2012, 12:45
Multumesc Miha mamaie
la 14.05.2012, 12:30
Place mult
la 18.07.2012, 14:13
Reteta simpla si gustoasa! Se poate varia folosind cam 50g de unt pentru a prepara pestele si adaugand vinul pe final. Daca va plac gusturile intense, puteti adauga impreuna cu vinul si o bucata de branza cu mucegai - gorgonzola sau grade bavarese, lasand-o pana se topeste. Mmmm...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking