la 10.02.2011, 15:31 Tu mai papi PANGASIUS ??? si l-ai mai facut si-n staniol .... atentie , mare atentie
la 10.02.2011, 15:43 care e traba cu pangasius nu e bun?vreau sa aflu si eu noutati cu staniolul da am auzit si eu ca e tare toxic,daunator,cancerigen dar vorba unei femei cand ma plangeam ca ma doare si pe mine ceva in loc sa ma consoleze ea zicea mereu ,,eee tot o data murim nu de doua ori ,,
la 10.02.2011, 15:54 am citit si eu pe net ca-i din nu stiu ce rau care e plin de reziduri toxice dar dupa mine e cel mai gustos peste numai ca eu il mai fac in "tipla"hartie de copt
la 10.02.2011, 15:56 poate asta nu-i din raul ala
la 10.02.2011, 15:58 Chiar da ... creste intr-un rau in care se varsa toate reziduurile si dejectiile Taiwanului ... acum , cum credeti si voi , cand a aparut si-am mancat si eu , am crezut ca-i din soia , ca nici de asta nu
la 10.02.2011, 16:03 Nu stiu cat o fi de infestat sau nu..dar mie nu mi place deloc gustul...am mancat la inceput de curioasa si fiindca nu are oase..dar n-am mai mancat de vreo 3 ani..si nici nu o sa mi cumpar curand..oricum putem facealt tip de peste dupa reteta ta..arata foarte bine..eu am facut somon si e foarte bun
la 10.02.2011, 16:13 am facut si eu dar congelat nu avea nici un gust,ziceai ca sunt bureti asa e putem folosi reteta cu un alt peste
la 10.02.2011, 16:45
la 10.02.2011, 16:51 delicios
la 10.02.2011, 19:40 sa stiti ca am auzit si eu nu am mai luat, incercam s ne ferim ...
la 10.02.2011, 21:40 Dar oare pot face pastrav din reteta ta( e singurul peste care-mi place).. ..
Faza cu staniolul o stiam dar nu ma pot obisnui sa renunt la ea.. ...Sotul zicei asa din neam fumam ca turcii