File de peste in sos de smantana si coniac.
Postat de dicarmencitta1957 in Crap / Caras 20 Feb 2010 | 8306 vizualizari
by dicarmencitta1957
Acest peste este un file crap,preferatul familiei mele,deoarece sosul il face super delicios. .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 20.02.2010, 15:14
Si mie imi place crapul! Cu siguranta o sa incerc reteta ca arata tare bine......
la 20.02.2010, 15:22
Imm, nu suna rau ...
la 20.02.2010, 16:04
Arata foarte bine si , din modul de preparare , foarte gustos. E peste, e favoritul meu.
la 20.02.2010, 18:24
ce bine suna...trebuie sa fac si eu...dar coniacul...zice Miha ca face bine ?
la 20.02.2010, 20:39
lasa coniacul...vezi bine carmen a pus berea pe masa ...sa ne servim.
carmen imi place ffff mult ce gatesti ii rasfeti pe baietii acasa,
la 20.02.2010, 20:50
Rivka eu vreau sucul,nu beau nici un fel de bauturi,doar pepsi...
la 20.02.2010, 21:27
nici eu nu beau bere, doar vin
la 20.02.2010, 23:46
Draga mea Ela, 3 linguri de coniac la cuptor se evapora,asa ca nu este nici un bai se mai fierbe si deasupra sosul se duce si nu mai ramane nimic din el.Berea este pentru baietii mei,doar au 30 de ani,eu sunt cu ceaiul.Ceai verde.Multumesc pentru comentarii va pup pe toate si va imbratisez,sunteti niste scumpe si voi aveti feluri de mancare destul de gustoase.
la 21.02.2010, 00:29
stiu ca nu se simte coniacul,glumeam.eu mai folosesc vin alb la unele mancaruri,mai ales la tocanita de ciuperci si la fasolea varde
la 21.02.2010, 00:59
Ela, si eu beau doar pepsi. Cand beau coniac.
la 21.02.2010, 01:01
in urma cu cativa ani am gustat whiski cu pepsi,e buna combinatia
COMENTEAZA