File de Somon in crusta de parmezan

Postat de AlexTeacher in Somon
14 Ian 2016 | 4208 vizualizari

Nu sunt un fan al somonului, ba din contra...mi se pare cel mai inexpresiv peste: gras, umflat cu pompa in crescatoriile noastre si care n-are nicio treaba cu somonul de la mama lui, din nordul Europei. Asa ca de fiecare data cand imi intra unul pe mana, incerc sa-l fac dezirabil...caci altfel nu se poate!      

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.01.2016, 14:42
la 14.01.2016, 14:56
Aceasta este si atitudinea mea fata de somon I
Anul trecut am vorbit cu un client ce lucreaza la o fabrica de procesare a somonului salbatic in Norvegia . Spunea ca este de opt ori mai scump decat cel de crescatorie .
Buna metoda de preparare este aleasa , ce s-ar intampla daca l-ai ineca in ulei prin prajire ? Cu garnitura de mazare cred ca arata grozav
la 14.01.2016, 15:04
pot sa particip cu reteta asta la concurs? ))))
la 14.01.2016, 15:16
bun bun
la 14.01.2016, 15:46
ce fain arata
la 14.01.2016, 17:59
la 14.01.2016, 18:29
Intradevar, un peste cam gras dupa care nu ma dau in vant...super l-ai gatit! Prefer macroul, chiar daca si ala e gras
la 14.01.2016, 19:37
la 14.01.2016, 23:31
la 15.01.2016, 08:51
Bun!
la 15.01.2016, 11:46
la 16.01.2016, 01:36
Stii cate lucruri misto poti face cu macrou? Ia fii atenta aici:

https://www.youtube.com/watch?v=L3CMCZ73uR0

Michel Roux Jnr - idolul meu
la 18.01.2016, 09:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking