Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi
Postat de medioto59 in Porc 15 Oct 2010 | 21585 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (67)
la 17.10.2010, 21:39
Kamy, stiu ca e bun cum zici tu numai ca noi nu prea avem voie la asa cevada ne mai e pofta din cand in cand si atunci calcam stramb
la 17.10.2010, 23:52
Mama, precis nu mai ai Medi, eu sunt fan carne porc+mamaliga.
la 18.10.2010, 17:14
ce bunatate la ceaun
la 18.10.2010, 17:59
lenutica, nu mai am.................
la 18.10.2010, 17:59
Lia, buna rau .............
la 20.10.2010, 22:32
si eu care credeam ca se tine mult carnea cand e facuta la ceaun, Nu stiu de ce dar numai cand da frigul imi e pofta de mujdei...bate iarna la usa si hop si eu la usturoi. arata super bine!
COMENTEAZA