FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE
Postat de Roda in Aperitive / Garnituri 15 Mai 2009 | 7685 vizualizari
Sunt extraordinare!Daca nu le-ati gustat pana acum, e timpul!!!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 15.05.2009, 22:59
habar nu aveam ca se mananca, suna interesant
la 15.05.2009, 23:11
Cred ca sunt delicioase. Trebuie sa ai foarte multa rabdare sa umpli florile.
la 15.05.2009, 23:45
Sigur,dar noi, gospodinele, dam dovada de multa rabdare la bucatarie si pasiune, totodata, pentru ceea ce facem.Iar cand rezultatul este pe masura, nu ne pare rau.Oricum, florile de dovlecel umplute sunt foarte gustoase.Pot fi trecute prin faina, ou si pesmet si fripte in ulei incins,apoi puse pe hartie absorbanta pentru a lasa surplusul de gtrasime. Sunt, intr-adevar, delicioase!
la 16.05.2009, 10:52
waw,sunt delicioase.Am mancat in Ungaria.Merita facute!
la 20.05.2009, 15:36
io nu am mancat flori niciodata...trebuie sa incerc
la 24.05.2009, 15:32
Wow ceva nou!
la 18.10.2009, 03:18
Stigmatul?poate staminele...(stigmat=urma rusinoasa,pata,ceva dezonorant)
la 18.10.2009, 08:54
Adriana, nu-i greseala. stigmatul este partea superioara a pistilului, de care se prinde polenul
la 19.10.2009, 01:49
Scuzeee!m-am uitat in DEX ,dar porumbelul zburase deja.Felicitari pentru faptul ca alocati o parte din timpul liber celor care ar vrea sa bucatareasca dar nu prea stiu cum.Surprinzatoare si promptitudinea raspunsului!Scuze inca o data!
la 09.12.2009, 20:56
F.BUNE FLORILE DE DOVLECEL,AICI,IN ITALIA SE GATESC F. DES UMPLUTE(ESTE O MANCARICA 100%ITALIANA)...DAR ATENTIE SE FOLOSESC DOAR FLORILE CARE NU AU FACUT DOVLECEL....FLORILE CARE SUNT LA CAPATUL DOVLECELULUI NU SE MANANCA....SE FOLOSESTE SI UMPLUTURA DE CARNE...
la 18.06.2021, 12:41
COMENTEAZA