Focaccia cu ierburi, din faina de secara

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Piine
31 Iul 2013 | 5878 vizualizari

Focaccia este o paine plata italiana care se coace la cuptor, ce poate fi presarata cu ierburi, ceapa, branza, carne sau legume. Seamana cu blatul de pizza si contine ingrediente similare: faina, apa, sare, drojdie si ulei de masline. Ca o particularitate este faptul ca aluatul se unge deasupra cu ulei de masline inainte de a fi presarata cu ierburi.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 31.07.2013, 21:48
la 31.07.2013, 21:51
super
la 31.07.2013, 21:53
bun
la 31.07.2013, 21:55
la 31.07.2013, 21:58
bun, bun
la 31.07.2013, 22:00
Multumesc dragii mei si bine v-am regasit!
la 31.07.2013, 22:09
Cat de bine arata!
la 31.07.2013, 22:17
taree frumoasa foccacia taa!!!
la 31.07.2013, 22:31
Multumesc fetelor!
la 01.08.2013, 11:18
Ce faine
la 01.08.2013, 20:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking