Focaccia cu roşii

Postat de carmenvlad in Piine
20 Aug 2011 | 10243 vizualizari

Nu ştiu dacă aşa arată o focaccia italiană (cei care au mancat în ţara de origine, vor spune că nu), dar reţeta este minunată. Mă bucur că m-am inspirat în prepararea acestei reţete de la toţi bucataraşii, mă bucur că am făcut această pâine minunată şi ca ea s-a mâncat foarte repede. Am adăugat întotdeauna ceva de la mine, sau ceva de la voi, s-au am scos unele ingrediente şi astfel am "personalizat" puţin reţeta, dar meritul vă aparţine dragi bucătăraşi!

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 21.08.2011, 10:01
foarte buna
la 21.08.2011, 12:20
asa este
la 21.08.2011, 14:01
buna
la 21.08.2011, 21:12
la 21.08.2011, 23:33
tare buna trebuie sa fie
la 22.08.2011, 11:09
la 11.12.2011, 10:37
300 ml apa calda , cred ca se pune in aluat , nu? ati uitat sa ne spuneti ...
la 17.12.2011, 08:59
Ai dreptate Daria, apa calduta se pune in aluat. Iti multumesc pentru prezenta ta aici.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking