Focaccia cu rozmarin

Postat de Julie in Piine
2 Dec 2011 | 4364 vizualizari

Focaccia sau fugassa, este o paine plata, ce nu depaseste 2 cm in inaltime, dupa o reteta clasica a bucatariei italiene, cunoscuta inca de pe vremea romanilor. Acestia o pregateau din diverse cereale si o dadeau ofranda zeilor. Focaccia poate avea diverse adaosuri de ierburi aromate, branza, rosii, masline sau ceapa si este pefecta pentru a fi servita la mic dejun, la un pranz rapid sau ca gustare intre mese.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 02.12.2011, 09:55
f buna eu sunt fan focaccia
la 02.12.2011, 10:42
Imi place!
la 02.12.2011, 10:43
Super! C
la 02.12.2011, 10:47
Nu am mancat niciodata , dar precis am sa o prepar
Multumesc pentru reteta
la 02.12.2011, 10:58
buuuun
la 02.12.2011, 10:58
la 02.12.2011, 16:20
place
la 02.12.2011, 22:47
la 25.06.2021, 10:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking