Foietaj cu branza si parizer

Postat de Julie in Aperitive / Garnituri
20 Mai 2010 | 5856 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 20.05.2010, 16:47
frumoase si imi plac tare mult
la 20.05.2010, 18:00
la 20.05.2010, 19:39
sant tare frumose
la 20.05.2010, 21:51
Sunt frumoase! Cred ca daca le ungeai cu galbenus de ou ieseau stralucitoare.
la 21.05.2010, 10:03
Buna idee Bunica! Data viitoare asa o sa fac! Vedeti cine are experienta?
la 19.08.2010, 23:58
nu ma lasat sa pun decat 4 fsuper
la 20.08.2010, 07:10
Nadina, nu-i bai!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking