Frigarui aperitive

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
10 Mar 2010 | 28054 vizualizari

arata grozav de bine pe masa

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 11.03.2010, 11:15
Ce frumos, ce frumos...................o multitudine de culori...................felicitari!
la 11.03.2010, 11:56
Nota maxima de la mine, sunt minunate !! adevarata opera de chef en cuisine
la 11.03.2010, 12:09
Ce apetisant arata.
la 11.03.2010, 15:52
multumesc mult de tot doamnelor santeti tare dragute
la 12.03.2010, 12:16
nadina , super chiar vroiam ceva de post , o sa am musafiri care toti postesc.lateral in imagine ce ai ? nu se vede foarte bine .
la 12.03.2010, 14:20
Rasfat culinar la tine pe masa .
la 12.03.2010, 23:32
mihaela sant rosi umplute cu conopida si pinguini,de post poti sa faci frigarui numai din legume si zarzavaturi sant super aspectuase si bune cu masline negre si verzi,ridichi,castravete ,ardei rosu si verde,morcov,tot ce gasecti se poate taia si pune pe frigarui sant grozave si apoi le pui pe o salata imbracata cu folie de aluminiu
la 12.03.2010, 23:32
multumesc bunica
la 12.03.2010, 23:33
multumesc mult sylvia
la 12.03.2010, 23:34
silvioara multumesc mult si tie si tu ai retet grozave
la 12.03.2010, 23:34
multumesc medioto ,multumesc frumos
la 06.04.2010, 21:51
primesc si eu ceva de pe acea masa bogata?
la 04.03.2011, 10:15
la 19.05.2011, 15:51
ce ideii grozave aveti cand e vb de aranjat mancarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking