Frigarui cu pui si legume

Postat de Dya in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2011 | 5225 vizualizari

Saptamana care tocmai s-a incheiat a fost una dedicata relaxarii si voiei bune :) Dupa ce joi am petrecut o superba zi la pescuit, rasplata a fost pe masura: o saramura de peste delicioasa si un prim bronz discret ce coloreaza frumos pielea! Week-end-ul l-am intampinat in pasi de jazz si o superba cantare cu Florin Chiriac, iar Duminica, frigaruile insotite de dovlecei si cartofi noi copti ne-au colorat si ne-au stimulat simturile :D

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 11.07.2011, 19:30
Mimmi serveste!
la 11.07.2011, 19:31
prezent la o frigaruie!
la 11.07.2011, 21:10
bine ca nu expira betele
la 11.07.2011, 21:20
Ionela pofteste!
la 11.07.2011, 21:21
Avantaje si dezavantaje Rocsi!
la 11.07.2011, 23:39
la 11.07.2011, 23:42
la 12.07.2011, 01:30
pot spune ca asta-i un fel de mancare preferat al meu.imi place combinatia carne - legume,iar daca sunt preparate pe carbuni,cuvintele sunt de prisos.imaginile sunt foarte convingatoare,iar imaginea cu focul arzand,m-a dat gata.felicitari !
la 12.07.2011, 08:27
Multumesc mult Horia!
la 12.07.2011, 09:59
dya unde ai fost la pescuit
la 12.07.2011, 11:06
la Zatun
la 12.07.2011, 21:07
la 12.07.2011, 21:47
la 19.06.2013, 17:44
la 19.06.2013, 18:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking