Frigarui cu pui si legume
Postat de Dya in Aperitive / Garnituri 11 Iul 2011 | 5225 vizualizari
Saptamana care tocmai s-a incheiat a fost una dedicata relaxarii si voiei bune :) Dupa ce joi am petrecut o superba zi la pescuit, rasplata a fost pe masura: o saramura de peste delicioasa si un prim bronz discret ce coloreaza frumos pielea! Week-end-ul l-am intampinat in pasi de jazz si o superba cantare cu Florin Chiriac, iar Duminica, frigaruile insotite de dovlecei si cartofi noi copti ne-au colorat si ne-au stimulat simturile :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 11.07.2011, 19:30
Mimmi serveste!
la 11.07.2011, 19:31
prezent la o frigaruie!
la 11.07.2011, 21:10
bine ca nu expira betele
la 11.07.2011, 21:20
Ionela pofteste!
la 11.07.2011, 21:21
Avantaje si dezavantaje Rocsi!
la 12.07.2011, 01:30
pot spune ca asta-i un fel de mancare preferat al meu.imi place combinatia carne - legume,iar daca sunt preparate pe carbuni,cuvintele sunt de prisos.imaginile sunt foarte convingatoare,iar imaginea cu focul arzand,m-a dat gata.felicitari !
la 12.07.2011, 08:27
Multumesc mult Horia!
la 12.07.2011, 09:59
dya unde ai fost la pescuit
la 12.07.2011, 11:06
la Zatun
COMENTEAZA