Friptura aromata de vitel cu cartofi

Postat de mihaelar63 in Vita
3 Noi 2018 | 3188 vizualizari

 ,,Retete inspirate de toamna"  Fiul meu, rudele, prietenii, imi stiu dragul de a prepara si a testa diverse bunatati. Asa ca ma trezesc cu tot felul de ingrediente sau mixuri care imi sosesc din locuri exotice. De aceasta data am fost cadorisita cu un mix de condimente tunisiene pentru vita, pui, peste. O bucata frumoasa de vitel i-a venit randul sa fie dezmierdata cu un mix de rozmarin, busuioc, oregano, chimion si chili. Pofta pentru aceasta reteta mi-a fost incitata de Dya https://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-vitel-cu-cartofi-copti-57122.html. Eu am folosit condimente tunisienie si in plus hrean. Am ,,, actualizat -de toamna " reteta cu bobite de struguri care au dat un contrast gustativ dulce cu restul preparatului. Obtineti cum spun unii, o friptura la caserola :D buna de servit acasa, cat si in deplasare. Noi am impachetat tava si am servit cu prietenii la gradina.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 05.11.2018, 00:14
Rodica , profitam cat mai avem de unde cumpara carne de calitate
la 05.11.2018, 00:15
Vad ca Motanului ii place
la 05.11.2018, 00:15
Andreea daca este atentie la condimente , chiar si cei mici pot papa
la 05.11.2018, 00:16
Vasimmur
la 05.11.2018, 00:16
Licurici , de data aceasta mi-a iesit )
la 05.11.2018, 00:16
Mimi
la 05.11.2018, 00:17
Gabita
la 05.11.2018, 00:18
Laura , buna cu mici ajustari , chiar si pentru taroristii tai )
la 05.11.2018, 00:18
Cristina , cred ca si zmeii s-ar descurca cu aceasta tava
la 07.11.2018, 09:36
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking