Friptura casei

Postat de jurnalulanei in Porc
25 Oct 2010 | 8421 vizualizari

Astazi din carne de porc.. Insa merge foarte bine si cu carne de vaca, doar ca trebuie mai mult timp fiarta.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 19.12.2011, 07:02
buna,buna
la 19.12.2011, 08:56
da, super buna....eu as mai fi adaugat ptr impanare, niste creste de slaninutza !...incercati si vedeti ce gust ii da...mmm yami, yami...oricum ff buna !
la 19.12.2011, 09:34
buna, buna
la 19.12.2011, 09:51
buna
la 19.12.2011, 10:33
deliciosssssss
la 19.12.2011, 13:36
buna buna
la 19.12.2013, 13:19
hmmmm ce bun
la 19.12.2013, 13:19
la 17.06.2021, 14:36

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking