Friptura de caprioara cu pilaf de orez

Postat de trifadalia in Mancaruri cu carne
7 Feb 2022 | 5220 vizualizari

Este o carne dulceaga bogata in proteine si slaba in grasimi, dar totodata foarte gustoasa. 

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 07.02.2022, 21:36
la 07.02.2022, 21:40
la 07.02.2022, 21:45
la 07.02.2022, 21:59
la 07.02.2022, 23:07
la 07.02.2022, 23:26
Buna crapioara
la 07.02.2022, 23:34
Arată bine, deși mă simt ca în ”Moartea căprioarei”...
la 08.02.2022, 08:58
la 08.02.2022, 11:30
RODIMUR e o carne foarte gustoasă. Nu ma asteptam sa fie asa lăudată nici de ai mei. Am gătit cu retinere dar a avut mare trecere.
la 08.02.2022, 16:46
Căprioară încă n-am gustat, dar cred că e foarte faină! O pun pe lista de probat!
la 09.02.2022, 19:46
Nici eu nu am gătit, dar cred că e delicioasă!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking