Friptura de caprioara cu pilaf de orez
Postat de trifadalia in Mancaruri cu carne 7 Feb 2022 | 5220 vizualizari
Este o carne dulceaga bogata in proteine si slaba in grasimi, dar totodata foarte gustoasa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 07.02.2022, 21:36
la 07.02.2022, 21:59
la 07.02.2022, 23:07
la 07.02.2022, 23:26
Buna crapioara
la 07.02.2022, 23:34
Arată bine, deși mă simt ca în ”Moartea căprioarei”...
la 08.02.2022, 11:30
RODIMUR e o carne foarte gustoasă. Nu ma asteptam sa fie asa lăudată nici de ai mei. Am gătit cu retinere dar a avut mare trecere.
la 08.02.2022, 16:46
Căprioară încă n-am gustat, dar cred că e foarte faină! O pun pe lista de probat!
la 09.02.2022, 19:46
Nici eu nu am gătit, dar cred că e delicioasă!
COMENTEAZA