Friptura de curcan

Postat de Brindusa in Curcan
2 Ian 2010 | 17906 vizualizari

Sosul e o minunatie!

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 02.01.2010, 17:19
si ce bine arata pireul ala...
la 02.01.2010, 18:33
am primit si eu un curcan de Anul Nou si maine il oun la cuptor urmandu-ti reteta ,sa vedem ce iese.
la 02.01.2010, 20:53
Ai grija ca timpii de coacere sunt pentru bucati de curcan daca folosesti curcanul intreg, timpul e mai mare.
la 03.01.2010, 20:52
Brandusa ,mi-a iesit o friptura f. gustoasa si cu un gogosar umplut alaturi...abia mai respir.
la 03.01.2010, 22:53
ma bucur mult ca ti-a placut si ca a iesit bine.
si noi tot cu muraturi am mancat
la 04.01.2010, 18:42
Mmm, ce minunatie trebuie sa fie!! O trec la favorite
la 06.01.2010, 10:19
teo , adica cum e gogosarul ala umplut? despre ce e vorba ? eu am pus pe iarna reteta de la bunica , aceia la cuptor ,ma gandeam ca merg umpluti cu pireu sau orez .
la 06.01.2010, 21:39
poate e vorba de gogosari umpluti cu varza rosie sau cu struguri si murati. Eu la asta m-am gandit...
la 20.08.2010, 16:40
Arata super bine..eu tocmai cautam o reteta de curcan..si asta mi se pare deliccioasa Diseara am la meniu friptura de curcan
la 11.05.2011, 15:29
la 03.01.2013, 23:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking