Friptura de fazan
Postat de Sabina in Mancaruri cu carne 1 Mai 2009 | 35508 vizualizari
De curand am avut de sarbatorit un eveniment ceva mai special, asa ca m-am gandit sa alegem si un meniu mai deosebit. Si uite asa m-am gandit la vanat si am ales fazanul. M-am documentat si iata cum l-am pregatit.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 01.05.2009, 18:43
De unde ai luat fazanul?
Ti se pare asemanatoare pregatirea fazanului cu cea pentru curcan?
la 01.05.2009, 19:55
Cristi, curcanul l-am luat din reteaua de magazine Stenyon din Bucuresti (tre sa faci comanda ca nu au pe stoc )
astia au multe preparate si carne de vanat
nu prea am pregatit curcan
la 01.05.2009, 20:05
Mama, ce bine arata!
la 01.05.2009, 20:17
Misto si informatia cu Stenion. Nu stiam ca le poti comanda carne de vinat
la 01.05.2009, 20:39
Da, au lista intreaga! Cu tot ce vrei si ce nu vrei. Dar nu le tin in magazine, ca-s mici si nu prea cumpara lumea.
la 16.09.2011, 18:59
place
COMENTEAZA