Friptura de ied la cuptor

Postat de farfuriavesela in Oaie
3 Iun 2014 | 11982 vizualizari

Pregatita la cuptor cu mirodenii, dupa ce a fost lasata de seara pana dimineata in arome, friptura de ied poate fi un pranz de week-end sanatos, insotita de o farfurie generoasa de salata

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 03.06.2014, 18:42
tare buna
la 03.06.2014, 18:43
la 03.06.2014, 18:55
E buna!
la 03.06.2014, 19:18
O bunatate!!!
la 04.06.2014, 08:20
foarte bun
la 04.06.2014, 09:02
la 04.06.2014, 17:16
Mmmmm...ce bunatate!
la 04.06.2014, 19:01

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking