Friptura de iepure la cuptor cu sos de vin alb si ierburi aromatice

Postat de mihaelaradu in Mancaruri cu carne
27 Feb 2011 | 16372 vizualizari

Carnea de iepure e bogata in vitamina B3, de aceea e recomandat sa o servim cat de des posibil. E o friptura usoara si repede de pregatit

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 27.02.2011, 11:23
Apreciez ce ai gatit tu aici,cred ca e foarte aromat..
la 27.02.2011, 11:48
mihaela si noi gatim de cateva ori pe an,foarte bun
la 27.02.2011, 11:58
Cred ca e tare buna!
la 27.02.2011, 11:58
carnea de iepure e numai fibra! buna!!!!
la 27.02.2011, 12:42
la 27.02.2011, 12:43
Super reteta
la 27.02.2011, 12:54
cea mai buna carnita ... daca cel care masacreaza iepuriciul , stie s-o faca
la 27.02.2011, 13:12
la 27.02.2011, 16:21
la 27.02.2011, 20:55
la 27.02.2011, 22:28

Va astept pe toti la masa
la 15.03.2011, 11:14
@ Onesta: ai tare mare dreptate Altfel, risti sa gasesti fire de par din cand in cand
la 08.05.2011, 13:03
la 15.09.2011, 12:04
la 27.06.2021, 08:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking