Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori
Postat de Sidy in Oaie 29 Apr 2012 | 4573 vizualizari
Friptura de miel este o traditie pentru sarbatoarea de Paste, dar nu numai.
Cand carnea este aleasa cu grija si facuta bine, s-ar putea ca si cei mai exigenti musafiri sa mai ceara o portie.
Bine preparată, aceasta se topește în gură. Nu este greu de făcut si nu necesită foarte multe ingrediente.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 29.04.2012, 08:33
ce prezentare faina
la 29.04.2012, 08:52
cred ca-i delicios!
la 29.04.2012, 08:54
bun
la 29.04.2012, 10:03
ce bun
la 29.04.2012, 10:09
ce bine arata!
la 29.04.2012, 11:40
foarte buna friprurica
la 29.04.2012, 11:49
Deja mi-e pofta de miel iarasi , mmmmmmm
la 29.04.2012, 13:55
delicios arata
la 29.04.2012, 14:04
sidy draga, nota 11 pt cum arata mie nu-mi place mielul, dar arata de milioane
la 29.04.2012, 18:39
fain arata
la 29.04.2012, 20:36
place piureul in trei culori
COMENTEAZA