Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Postat de Sidy in Oaie
29 Apr 2012 | 4573 vizualizari

Friptura de miel este o traditie pentru sarbatoarea de Paste, dar nu numai. Cand carnea este aleasa cu grija si facuta bine, s-ar putea ca si cei mai exigenti musafiri sa mai ceara o portie. Bine preparată, aceasta se topește în gură. Nu este greu de făcut si nu necesită foarte multe ingrediente.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 29.04.2012, 08:33
ce prezentare faina
la 29.04.2012, 08:52
cred ca-i delicios!
la 29.04.2012, 08:54
bun
la 29.04.2012, 09:50
la 29.04.2012, 10:03
ce bun
la 29.04.2012, 10:09
ce bine arata!
la 29.04.2012, 11:40
foarte buna friprurica
la 29.04.2012, 11:49
Deja mi-e pofta de miel iarasi , mmmmmmm
la 29.04.2012, 12:23
la 29.04.2012, 13:55
delicios arata
la 29.04.2012, 14:04
sidy draga, nota 11 pt cum arata mie nu-mi place mielul, dar arata de milioane
la 29.04.2012, 15:42
la 29.04.2012, 18:39
fain arata
la 29.04.2012, 20:36
place piureul in trei culori

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking