Friptura de mistret

Postat de adinaciosescu in Mancaruri cu carne
11 Iul 2010 | 35427 vizualizari

Friptura care eu o recomand este din carne de porc mistret,netinuta in bait,dar frageda si buna de ta lingi pe degete....yammmm Legumele din supa le-am "tras" la tigaie prin grasimea ramasa de la carne...si cartofi noi ...iata si garnitura.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 12.07.2010, 00:23
Adinuta cine a prins mistretu?
la 12.07.2010, 00:44
sotul meu,asta iarna
la 12.07.2010, 08:09
Foarte buna carnita de mistret !
la 12.07.2010, 09:05
si mie imi place
la 12.07.2010, 12:13
si eu am primit carne de mistret dar o tin la congelator si nu am facut-o si nici nu am mancat pna acuma,am si tocata care se zice ca merge in amesteca cu cea de vita sau porc si am si de o friptura................dar nu indraznesc ca o fac...............daca sotu zice ca o manaca o sa incerc retata ta sa vedem 5 furuc
la 12.07.2010, 22:16
Nadina,linistita poti sa o incerci .Sotul meu e vanator de 25 ani,deci mie nu mi-a lipsit niciodata carnea de porc mistret.Plus de asta si bunicul meu a fost vanator,daci sunt din fam. de vanatori.Practic am crescut cu carnea si arma in casa.
la 17.07.2010, 17:49
trebuie sa incerc sa am curaj nu stiu de ce am o retineredar o sa incerc
la 08.02.2011, 10:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking