Friptura de pui cu bere

Postat de miha in Pui
13 Sep 2010 | 10685 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 13.09.2010, 17:50
Nu am incercat nici o data varianta cu bere....o fii buna....
la 13.09.2010, 21:36
la 13.09.2010, 22:15
Ai pus bere in friptura , ca sa nu o mai bei ? Foarte buna iese friptura cu bere. si eu o foloseam la friptura de porc......dar acum......s-a terminat.......
la 13.09.2010, 22:18
"Ai pus bere in friptura , ca sa nu o mai bei ?" Daaa...am zis ca-mi ajunge un rachiu dimineata pe nemancate.
la 14.09.2010, 12:13
deci dimineata se bea rachiu si la pranz bere
la 14.09.2010, 12:26
Si la cina un vin. Ca doar "vinul dupa bere e o placere"
la 14.09.2010, 13:00
si pe urma dan si voie buna
la 01.10.2010, 10:22
esti tare miha
la 01.10.2010, 10:35
Ehh...nu intotdeauna, doar cateodata. Multumesc Cristina!
la 07.05.2014, 09:59
ce bunatate
la 31.03.2015, 12:04
Ce-aș mai mușca dintr-un asemenea copănel...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking