Friptura de rata cu sos de vin rosu

Postat de simona72 in Rata
11 Mai 2013 | 23798 vizualizari

Am avut pieptul si pulpele da la ciorba de ratza si am zis sa fac friptura. Nu am mai facut friptura pina acum, foloseam pieptul la varza calita cu rata. La gust a iesit o friptura f buna, dar carnea nu este una frageda.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 11.05.2013, 17:17
Vaiiii ce pofta am !!
la 11.05.2013, 17:19
Mai esti la regim Dea???
la 11.05.2013, 17:21
la 11.05.2013, 17:32
la 11.05.2013, 17:42
Simona daaaaa!!
la 11.05.2013, 17:42
la 11.05.2013, 17:47
ce papa bun
la 11.05.2013, 17:53
Multumesc tuturor!!!
la 11.05.2013, 17:55
Dea, mult noroc in continuare si vointa...pupici!!!
la 11.05.2013, 18:49
ce bunatate
la 11.05.2013, 19:46
buna mancarica
la 11.05.2013, 20:05
place
la 11.05.2013, 20:18
la 11.05.2013, 21:08
la 11.05.2013, 21:48
Rata este carnea mea preferata, EVER!!! Superb

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking