''Friptura'' de soia

Postat de Michelle in Mancaruri de post
5 Feb 2010 | 9832 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 05.02.2010, 22:25
tare
astept si o ceafa de soia.
la 05.02.2010, 22:26
asteapta..poate va veni!
la 06.02.2010, 17:04
carnea saracilor......sau dus timpurile lui CEAUSESCU este carne di belsug....
la 06.02.2010, 18:11
poate timpurile lui Ceausescu S-AU dus, dar posturile nu....pentru cine le tine ...preparatul e ok....
la 06.02.2010, 19:30
thanx madi
la 06.02.2010, 19:44
corect!
la 07.02.2010, 08:37
la 07.02.2010, 21:11
Si mie imi place mult soia. Tin minte ca acum vreo 10 ani, cand isi faceau ai mei casa, tb. sa le faca mama mancare muncitorilor, de la tara. Si le punea la un moment dat soia in pilaf. Si erau foarte incantati de carnea frageda si dulce. Ca se simt foarte bine, nu-i grasa tare... Pana cand a cuprins-o sinceritatea pe maica-mea si le-a spus ca-i soia. Sa-i fi vazut ce grata i-a cuprins si ce scandal. Ca isi bate joc de ei, ca ei vor mancare...Tupeu, cu carul.
Asa, ca, daca le serviti, poate, musafirilor, sa le spuneti ca e carne frageda de prepelita!
la 08.02.2010, 13:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking