Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor

Postat de Doinavar in Porc
15 Feb 2013 | 6044 vizualizari

O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata ieftina, obisnuita, facuta de obicei felii subtiri la gratar. Multi o folosesc sarata si afumata. Dar din ea se poate prepara ceva mult mai bun. Merita sa incercati. Nu veti fi dezamagiti. Puteti sa alocati 2 ore din timpul dumneavoastra pretios, dar asta nu inseamna ca nu puteti face si altceva intre timp, cu mici pauze in care mergeti la bucatarie sa intoarceti fripturica.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 15.02.2013, 13:56
gustoasa
la 15.02.2013, 14:27
foarte bun!
la 15.02.2013, 14:42
fain arata
la 15.02.2013, 14:56
vaai, arata prea bine
la 15.02.2013, 15:25
la 15.02.2013, 16:19
la 15.02.2013, 22:38
Mmm dementiala!
la 16.02.2013, 07:57
Vai ce friptura buna ai facut!
la 17.06.2013, 10:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking