FRIPTURA FIARTĂ DE PUI

Postat de panacris in Pui
4 Noi 2015 | 2752 vizualizari

Aduc această rețetă pentru cei care au pui crescuți în curte. Eu am preparat-o cu pui din comerțul capitalist, timpul de gătire a fost mult mai scurt;) P.S. pentru că pozele de prezentare sunt ”jalnice” voi repeta în curând preparatul ;) Dar nu pot ține doar pentru mine, rețeta asta simplă și bună. Aaa, poate preparați și voi la fel friptura asta, de mult timp ;) Chiar mă bucur, să vă o reamintesc. ;) P.S. am descoperit rețeta asta în una din provocările culinare de pe FB, pe un blog al CristineiPana :D ;) Tiza de prenume si chiar nume ;) Cum spune Cristina Pana, tiza mea: ”Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.” Acum nu știu dacă, adaosul de ardei kapia și ciuperci, modifică dieta :D Cert este, că e tare fragedă friptura.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 04.11.2015, 19:25
la 04.11.2015, 19:31
dar pentru mine sa o faci prajita...
la 04.11.2015, 19:47
Este cea mai rapidă și gustoasă friptură! Eu asa o fac de cele mai multe ori
la 04.11.2015, 19:49
buna
la 04.11.2015, 20:44
Mmm, cat de buna si mai sanatos acest mod de preparare!
la 04.11.2015, 20:58
la 04.11.2015, 21:17
Dai și la mine?
la 04.11.2015, 21:53
Rita dragă, cu mare drag, data viitoaareee
la 04.11.2015, 22:06
la 05.11.2015, 12:25
la 06.11.2015, 20:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking