Friptura frageda de proc
Postat de pusikmea in Porc 24 Apr 2010 | 6353 vizualizari
mancacios, sotul meu :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 24.04.2010, 11:12
trebuie sa fie bun ,asteptam furculitele sa apara
la 24.04.2010, 13:30
trebuie, nu am gustat, eu nu prea mananc carne de porc, dar sotulm eu a zis ca a fost buna
la 24.04.2010, 19:41
arata tare bine.dar de ce ai pus bicarbonat?
la 24.04.2010, 22:23
rocsi, am pus bicarbonat in compozitia pt marinat pt ca asa se frageseste mai bine
la 24.04.2010, 22:39
vreau si eu
la 24.04.2010, 23:20
prinde si tu o bucata
la 25.04.2010, 11:14
a nu stiam...mersi de raspuns
la 25.04.2010, 14:00
cu placere rocsi
COMENTEAZA