Friptură şi păstăi de fasole la grătar

Postat de sisterskitchen in Porc
26 Sep 2012 | 3668 vizualizari

Aţi auzit bine, am pus fasolea pe grătar! Ba mai mult, vă recomandăm şi vouă să incercaţi. Iată o reţetă de toamnă care ar putea înlocui oricând clasica friptură cu cartofi prajiţi. Puteţi folosi orice carne: porc, viţel, pui, va fi la fel de bună.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 26.09.2012, 17:19
vin la masa
la 26.09.2012, 18:26
Super ingenios!
la 26.09.2012, 19:06
ce papa buna
la 26.09.2012, 20:45
la 26.09.2012, 20:51
f buna mancarica!
la 26.09.2012, 21:47
ce buna!
la 26.09.2012, 21:59
Bunnnnn
la 26.09.2012, 23:00
minunata
la 26.09.2012, 23:15
yummy...
la 26.09.2012, 23:49
super idee
la 27.09.2012, 01:13
la 27.09.2012, 10:52
place
la 27.09.2012, 14:39
ce bine arata!
la 27.09.2012, 14:54
like
la 28.09.2012, 20:07
multumim

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking