Friptura umpluta

Postat de Furnicuti in Porc
12 Iul 2011 | 4049 vizualizari

O reteta cu tenta chinezeasca, inspirata dintr-o revista.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 12.07.2011, 14:37
vin sa gust putin ca arata atat de bine
la 12.07.2011, 14:39
si eu
la 12.07.2011, 14:51
Cred ca este foarte buna ... ca n-ai avut rabdare sa se raceasca Ti-ai fript limba?...spune drept
la 12.07.2011, 15:06
vin si eu la masa
la 12.07.2011, 15:50
la 12.07.2011, 16:57
cred k e bun k nu am incercat niciodata
la 12.07.2011, 17:28
super faina reteta
la 12.07.2011, 20:04
la 12.07.2011, 20:08
la 12.07.2011, 20:13
la 12.07.2011, 20:48
vreau da cu ce...langa?
la 12.07.2011, 21:25
la 12.07.2011, 22:15
la 12.07.2011, 22:25
kamy, noi am facut niste fasole fideluta cu usturoi pt garnitura.
ma bucur ca v-a placut
la 13.07.2011, 07:35
O combinatie care mie-mi place tare mult....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking