Fripturica de pui

Postat de luminita20_2006 in Pui
25 Oct 2009 | 3761 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 25.10.2009, 21:45
luminita si eu pun carnea de pui(in afara de fileurile de piept) in apa cu sare cca 1 ora, se zice ca nu e bine dar eu asa am invatat asa facea si bunica si mama si asa fac si eu , isi trage sare puiul si isi lasa sangele in felul asta. deci si gustul acela de mortaciune.
la 25.10.2009, 22:33
prima oara se da la cuptor doar cu putin ulei? se mai pune sare daca puiul a stat in apa cu sare?
la 25.10.2009, 23:19
eu nu mai pun sare Bucatars...dar prima oara il pun doar cu un pic de ulei
la 25.10.2009, 23:53
nu stiam faza cu pusul pulpitelor in apa cu sare..f multe lucruri aflu eu de la bucatarasii mei priceputi
la 26.10.2009, 09:53
la 26.10.2009, 10:14
ramo cata eu nu pun numai pulpitele in apa cu sare ci chiar si puiul intreg daca fac pui intreg la cuptor, isi lasa in felul acesta sangele...vezi sa fie apa rece in orice caz, sare pun destul de multa...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking