Fripturica de pui
Postat de luminita20_2006 in Pui 25 Oct 2009 | 3761 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 25.10.2009, 21:45
luminita si eu pun carnea de pui(in afara de fileurile de piept) in apa cu sare cca 1 ora, se zice ca nu e bine dar eu asa am invatat asa facea si bunica si mama si asa fac si eu , isi trage sare puiul si isi lasa sangele in felul asta. deci si gustul acela de mortaciune.
la 25.10.2009, 22:33
prima oara se da la cuptor doar cu putin ulei? se mai pune sare daca puiul a stat in apa cu sare?
la 25.10.2009, 23:19
eu nu mai pun sare Bucatars...dar prima oara il pun doar cu un pic de ulei
la 25.10.2009, 23:53
nu stiam faza cu pusul pulpitelor in apa cu sare..f multe lucruri aflu eu de la bucatarasii mei priceputi
la 26.10.2009, 09:53
la 26.10.2009, 10:14
ramo cata eu nu pun numai pulpitele in apa cu sare ci chiar si puiul intreg daca fac pui intreg la cuptor, isi lasa in felul acesta sangele...vezi sa fie apa rece in orice caz, sare pun destul de multa...
COMENTEAZA