Fritata cu pipote si inimi de pui

Postat de violeta30 in Mancaruri cu carne
30 Ian 2019 | 2640 vizualizari
Fritata cu pipote si inimi de pui

Ingrediente

  • 500 gr pipote si inimi de pui
  • 3 feliute kaiser porc
  • 7-8 cartofi fierti si taiati cuburi
  • 100 gr branza
  • 150 gr cascaval
  • 4 oua
  • 3 cepe rosii
  • sare
  • condimente preferate
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Calim ceapa in ulei, adaugam pipotele si inimile fierte si kaiserul taiat fasii subtiri. Lasam sa se caleasca bine si punem o cescuta de apa ca sa se inabuse. Cand sunt gata le punem intr-un vas peste care vom adauga cartofii fierti si vom amesteca usor compozitia.

Batem ouale, adaugam branza rasa sau taiata mai grosier, sarea si condimentele si punem peste cartofi. Adaugam la cuptor pana se rumenesc, scoatem si presaram cascavalul si mai lasam 20 minute.

Se lasa la racit si se taie dupa preferinte. Se poate servi ca aperitiv sau ca si garnitura.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritata cu pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitele de pui cu leurda

Postat de sufletista

Snitele de pui cu leurda

Pieptul de pui il taiem in felii nu foarte subtiri. Il batem putin cu ciocanul, il asezam pe un tocator si condimentam cu condimente dupa gust pe ambele parti. Eu prefer sa il pun in lapte...

Citeste continuarea

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Postat de mirela0911

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Chiftelutele: Carnea se taie bucati, se spala, se lasa sa se scurga bine de apa apoi se da prin masina de tocat. Se adauga sare, piper (dupa gust), pesmetul, ouale batute si usturoiul zdrobit....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2019, 22:04
la 30.01.2019, 23:00
la 31.01.2019, 10:21
la 31.01.2019, 17:19
la 31.01.2019, 20:03
Ce consistenta este!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking