Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )
Postat de Ina in Mancaruri cu carne 29 Mai 2011 | 20940 vizualizari
Daca am avut 2 kg, mi-am permis sa fac doua feluri :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (116)
la 30.05.2011, 23:21
Fratzioareee..".kes il pas isi"??? Se pare ca va fuduliratzi tare de tot p'aici in lipsa mea Taurasi...kestii socoteli...mama miiaa...rondele....alea alea. Numai in pielea sacrificatului sa nu fii Culmea ar fi sa mai si miste si sa-i zici ca ai facut ceva gustos din "podoabele" lui. Offfff
la 30.05.2011, 23:23
Mih Se pare ca va fuduliratzi tare de tot p'aici in lipsa mea" vezi ce patesti daca lipsesti?
la 30.05.2011, 23:42
Am patit-o acum....ce sa-i faci !? soarta!!!...daca Ina n-a anuntzat din din timp ca are de gand sa ne spuna ca prezinta o reteta din "popor"
la 01.06.2011, 08:06
Dentistutza, depinde
la 01.06.2011, 08:07
Alice
Miti', cum sa nu pui mana? Ti-o fi jena ?
la 01.06.2011, 08:10
MVMih Dupa cata compasiune ii porti sacrificatului, sigur la butoane n-a fost doamna....
la 02.06.2011, 13:33
sunt bune
la 03.06.2011, 21:53
Ina ,da fie ca le-ai dat de lucru!
Pe cand alta reteta cu fudulii?
la 04.06.2011, 13:28
Altfel n-am facut , nu stiu ...
la 04.06.2011, 15:19
Are dreptate mamaieelena, trebuie sa facem de toate, chiar si fuduliile bietului tauras. Bune, amandoua retetele.
la 21.04.2016, 08:22
) Ce de comentariii Ce veselie și nebunie Bune și rondelele astea
COMENTEAZA