Fulia ( foul medammas )

Postat de doralinda72 in Mancaruri de post
2 Dec 2012 | 4293 vizualizari

E o reteta egipteana, nu greceasca asa cum v-am obisnuit, dar tot de la soacra o stiu! E o specie de fasole, nu am vazut la noi, dar eu o cumpar in conserva. Egiptenii o mananca ca o gustare sau chiar la micul dejun, pusa in lipie arabeasca si insotita de muraturi condimentate. E o reteta foarte simpla si foarte rapida, e indicata si ca mancare de post.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 02.12.2012, 23:20
Am mancat asa ceva si mi-a placut mult! E grozav!
la 02.12.2012, 23:33
Simona, ceea ce am postat, e mancarea noastra de zi cu zi, nimic special ptr noi, dar am niste retete speciale ptr sarbatori! multumesc mult ptr cuvintele tale! Te pup
la 02.12.2012, 23:34
Geanina, elena, motanel, va multumesc mult!
la 02.12.2012, 23:35
Mihaela, e mai practic!
la 02.12.2012, 23:36
Ruxy, multumesc mult! Te pup si o seara buna!
la 02.12.2012, 23:39
place
la 03.12.2012, 08:24
Mamaiaelena
la 03.12.2012, 12:50
pare tare buna
la 03.12.2012, 14:34
E ca o iahnie de fasole dar cu multa lamaie si ulei de masline! E buna!
la 03.12.2012, 14:39
Mmmm......ce bunatate
la 03.12.2012, 15:03
Anna
la 04.12.2012, 16:02
la 04.12.2012, 19:44
Motanel
la 04.12.2012, 19:57
Super!
la 05.12.2012, 13:49
Merisor

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking