Fursecuri cu cardamom si alune

Postat de Julie in Dulciuri
23 Iun 2010 | 4716 vizualizari

Cardamomul este un condiment mai rar, folosit atat pentru diferite mancaruri cat si ca adaos in prajituri. Aroma cardamomului este foarte fina , dulce , iute si usor mentolata. Dupa consum ,ramane pe limba un gust de lamaie ,camfor si portocala... Mai multe despre cardamom puteti citi si pe bucataras.ro la sectiunea condimente.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 25.06.2010, 08:10
Multumesc Nadina Sa incerci cardamomul, cred ca iti va placea!
la 26.06.2010, 22:40
Super
la 27.06.2010, 09:23
Mena

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking