Fursecuri cu nuca Montignace

Postat de antzuka in Dulciuri
16 Mar 2010 | 5423 vizualizari

22 de fursecuri Moi, aromate, delicioase

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 16.03.2010, 22:17
pai cu 2 cani de nuca sa nu iasa ceva bun?
la 17.03.2010, 09:03
da asa e
la 17.03.2010, 13:12
2 si mie te rog
la 17.03.2010, 16:51
ce e aceea fructoza si la ce ajuta in bucatarie? e cuma in loc de zahar? e mai buna? din ce e facuta? se poate sa nu punem? si in locul ei sa punem zahar brun? sau normal? sau miere?
la 22.03.2010, 16:47
rocsi din pacate nu mai am:-s dar treci la treaba
la 22.03.2010, 16:49
cristinne, fructoza e un indulcitor se foloseste in locul zaharului in regimul alimentar montiganc, poti folosi zahar brun, zahar normal miere ce vrei in locul fructozei dar dubleaza cantitatea pentru ca fructoza este de 2 ori mai dulce ca zaharul
la 28.03.2010, 18:27
super, si simplu si rapid
la 28.03.2010, 18:38
buna reteta, fructoza e extrasa din fructe, e mai sanatoasa ca zaharul rafinat,e mai dulce ca zaharul putin, nu chiar de 2 ori.. cel putin, eu nu o simt asa, ci cam la fel ca zaharul
la 29.03.2010, 15:09
cat unt se foloseste?k nu se vede

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking