Fursecuri cu nuca Montignace
Postat de antzuka in Dulciuri 16 Mar 2010 | 5423 vizualizari
22 de fursecuri
Moi, aromate, delicioase
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 16.03.2010, 22:17
pai cu 2 cani de nuca sa nu iasa ceva bun?
la 17.03.2010, 09:03
da asa e
la 17.03.2010, 13:12
2 si mie te rog
la 17.03.2010, 16:51
ce e aceea fructoza si la ce ajuta in bucatarie? e cuma in loc de zahar? e mai buna? din ce e facuta? se poate sa nu punem? si in locul ei sa punem zahar brun? sau normal? sau miere?
la 22.03.2010, 16:47
rocsi din pacate nu mai am:-s dar treci la treaba
la 22.03.2010, 16:49
cristinne, fructoza e un indulcitor se foloseste in locul zaharului in regimul alimentar montiganc, poti folosi zahar brun, zahar normal miere ce vrei in locul fructozei dar dubleaza cantitatea pentru ca fructoza este de 2 ori mai dulce ca zaharul
la 28.03.2010, 18:27
super, si simplu si rapid
la 28.03.2010, 18:38
buna reteta, fructoza e extrasa din fructe, e mai sanatoasa ca zaharul rafinat,e mai dulce ca zaharul putin, nu chiar de 2 ori.. cel putin, eu nu o simt asa, ci cam la fel ca zaharul
la 29.03.2010, 15:09
cat unt se foloseste?k nu se vede
COMENTEAZA