Fursecuri umplute cu stafide si curmale

Postat de Ela68 in Prajituri
15 Mar 2013 | 7519 vizualizari

Aceste fursecuri le-am facut vara trecuta si abia acum mi-am amintit de ele. Chiar daca nu par atat de atragatoare, va asigur ca sunt foarte bune si fragede. Singura conditie este sa le scoateti din cuptor inainte sa inceapa sa se rumeneasca....deci nu cum am facut eu.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 15.03.2013, 15:52
imi plac mult fursecurile/ biscutii de casa
la 15.03.2013, 16:00
la 15.03.2013, 16:05
foarte faine
la 15.03.2013, 18:19
Arata foarte bine!
la 15.03.2013, 18:57
la 15.03.2013, 19:27
la 15.03.2013, 20:21
Cat de bune..Iau cateva pentru dimineata
la 15.03.2013, 20:57
la 15.03.2013, 21:05
Bune bune tare!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking