Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Postat de Sidy in Pui
18 Sep 2012 | 18833 vizualizari

Clatitele pot fi atat dulci("crepes"), cat si sarate("galette"), iar umpluturile variaza de la cele mai simple, pana la combinatii spectaculoase. Original, clatitele se serveau cu cidru, ulterior a aparut cea mai spectaculoasa forma de prezentare a clatitelor" crepes Suzette" (clatite flambate in lichior si suc de portocale). Dar eu voi prepara galette...Reteta pe care o voi prezenta este a unor clatite fine si aerate , iar secretul lor consta in utilizarea apei minerale...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 18.09.2012, 15:45
foarte bune sunt Galettele!
la 19.09.2012, 15:55
tare bune
la 21.09.2012, 06:23
Sunt delicioase!
la 25.10.2013, 11:17
Consistente si gustoase
la 06.11.2013, 09:50
apetisante
la 12.03.2015, 08:53
Super! Direct la favorite!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking