Galuste de gris pufoase pentru supa

Postat de reisnaor_2006 in Supe
11 Feb 2016 | 62321 vizualizari

Ador supa de pui cu galuste si astea au iesit super pufoase.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 11.02.2016, 20:49
multumesc
la 11.02.2016, 21:39
ce galuste frumoase
la 11.02.2016, 23:20
la 12.02.2016, 09:11
Roxana iti trimit o mancacioasa de supa de pui , ca eu nu mai pot ...faine galuste ai facut
la 12.02.2016, 17:44
o astept Anca cu mare drag
la 16.02.2016, 14:55
Bune . Asta am si eu in meniu
la 03.03.2016, 09:40
De ce trebuie sa pui ulei in compozitie cand supa este destul de grasa? Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga galbenusurile si grisul in ploaie, se amesteca usor de sus in jos, se formeaza imediat galustele cu ajutorul unei lingurite si se pun in supa fara sa mai lasi compozitia sa mai stea nu stiu cat timp pentru ca se intareste si e buna de galeata de gunoi. E cea mai simpla si mai sigura metoda, eu le fac asa de 35 de ani si nu le-am gresit niciodata.
la 03.03.2016, 18:42
Fetelor ,ca sa nu fie tarii galustele ,2 lucrurii le influenteaza,cantitatea de gris si timpul in care se pun in supa .Daca timpul este lung ,orcare ar fi cantitatea de gris ,galustele vor fi tarii .,si neaparat supa sa fiarba dar nu cu clocot ,usor .
la 14.03.2016, 12:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking