Galuste de gris pufoase pentru supa
Postat de reisnaor_2006 in Supe 11 Feb 2016 | 62321 vizualizari
Ador supa de pui cu galuste si astea au iesit super pufoase.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 11.02.2016, 20:49
multumesc
la 11.02.2016, 21:39
ce galuste frumoase
la 11.02.2016, 23:20
la 12.02.2016, 09:11
Roxana iti trimit o mancacioasa de supa de pui , ca eu nu mai pot ...faine galuste ai facut
la 12.02.2016, 17:44
o astept Anca cu mare drag
la 16.02.2016, 14:55
Bune . Asta am si eu in meniu
la 03.03.2016, 09:40
De ce trebuie sa pui ulei in compozitie cand supa este destul de grasa? Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga galbenusurile si grisul in ploaie, se amesteca usor de sus in jos, se formeaza imediat galustele cu ajutorul unei lingurite si se pun in supa fara sa mai lasi compozitia sa mai stea nu stiu cat timp pentru ca se intareste si e buna de galeata de gunoi. E cea mai simpla si mai sigura metoda, eu le fac asa de 35 de ani si nu le-am gresit niciodata.
la 03.03.2016, 18:42
Fetelor ,ca sa nu fie tarii galustele ,2 lucrurii le influenteaza,cantitatea de gris si timpul in care se pun in supa .Daca timpul este lung ,orcare ar fi cantitatea de gris ,galustele vor fi tarii .,si neaparat supa sa fiarba dar nu cu clocot ,usor .
la 14.03.2016, 12:52
COMENTEAZA