Garam masala

Postat de elucubratiiculinare in Conserve
8 Mar 2014 | 5613 vizualizari

Dacă vă place mâncarea indiană, acest amestec de condimente nu ar trebui să vă lipsească din casă. Se poate păstra timp de câteva luni într-un recipient etanș într-un loc răcoros.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 08.03.2014, 23:07
bravo!
la 08.03.2014, 23:23
la 08.03.2014, 23:32
superrr!
la 08.03.2014, 23:51
Ce aroma
la 09.03.2014, 11:04
interesant!
la 09.03.2014, 11:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking