Garnitura de cus-cus cu rodie

Postat de RODIMUR in Mancare copii
5 Feb 2021 | 718 vizualizari

Pentru o friptură de porc, am făcut rapid zilele trecute o garnitură din cus-cus cu rodie, la origine specific orientală, dar la care am renunțat în ultimul timp să adaug câteva condimente caracteristice zonei și care încă nu au intrat în obișnuințele mele condimentare de zi cu zi (curcuma, ghimbir, coriandru...). A ieșit foarte bună și s-a potrivit perfect cu friptura. Oricum, eu prepar adeseori cus-cus, așa că a fost un meniu chiar pe gustul nostru obișnuit.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 05.02.2021, 11:57
Bună idee!
la 05.02.2021, 12:01
Daaa! Ideea este orientală, dar nu i-am pus condimentele caracteristice, pentru că încă nu m-am acomodat cu ele...
la 05.02.2021, 13:57
la 05.02.2021, 15:19
Daca Vasile se linge pe buze,e clar ca a fost bun!
la 06.02.2021, 07:29
Arata foarte bine !!!
la 06.02.2021, 07:31
Eu nu ma prea impac cu coriandrul . Ti-as recomanda Ras-el-hanout .Este un mix foarte echilibrat de condimente pe care-l poti folosi si la carnuri . Acum se gaseste in plicuri , cantitate mai mica si la noi
la 06.02.2021, 10:42
Mulțumesc frumos, Mihaela, pentru sfat...! N-am văzut, până acum, dar voi căuta, chiar sunt curioasă... (coriandrul nu-mi prea place nici mie... :S )
la 06.02.2021, 10:56
Bun!
la 08.02.2021, 20:12
la 16.02.2021, 20:38
Interesantă combinație!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking