Garnitura de orez milanez
Postat de nadea68 in Aperitive / Garnituri 11 Feb 2014 | 42828 vizualizari
Risotto alla milanese-Orez milanez e simplu si bun, noua ne place mult si culoarea :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 11.02.2014, 22:49
fara usturoi si fara dafin, nu merge ! parmezan cat mai mult !
la 12.02.2014, 17:25
multumesc
la 12.02.2014, 17:29
reteta originala e cu usturoi care se pune odata cu ceapa si apoi se scoate... se simte putin la gust
la 13.02.2014, 21:36
arata tare bine
la 14.02.2014, 17:11
cred ca e tare gustos
la 15.02.2014, 16:45
la 09.07.2014, 16:30
Nu am mai folosit niciodata sofranul si vreau neaparat sa incerc reteta aceasta, dar am o nelamurire: pliculteul de sofran se pune tot in apa si se dizolva nu? si aceasta compozitie se adauga toata peste orez? Intreb pentru ca in alte retete am observat ca se pune mai putin si am inteles ca devine putin amar daca este in cantitate mare. Multumesc mult!
la 18.02.2024, 12:25
Cred ca e f bun dar ce orez ati folosit? Am încercat "n" feluri de orez si, ori e nefiert,ori e un terci. Unde e neconcordanta?
COMENTEAZA