Gem de caise

Postat de Ela68 in Dulceata / Gem
8 Iul 2013 | 25503 vizualizari

Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai aromat si mai gustos gem. Am gasit in piata caise romanesti, coapte, nu foarte moi, dar foarte parfumate . Pentru mine un gem reusit este cel la care fructele raman aproape intregi, nu se terciuesc. In consecinta, metoda folosita este aceeasi, variaza doar cantitatea de zahar.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 08.07.2013, 21:08
No ca nici nu conteaza,pana la urma parerile's foarte impartite
La noi a fost azi 7,5 lei kilogramul,mi se pare mult prea scump pentru gem
la 08.07.2013, 21:11
la noi sunt 5 lei caisele
la 08.07.2013, 21:18
Ce buuun!
la 08.07.2013, 21:19
tare bun!
la 08.07.2013, 21:21
la noi costa 1,50-2,00€kg....!!
Foarte bun gemul de caise....imi place!!!
la 08.07.2013, 22:12
la 08.07.2013, 22:35
la 08.07.2013, 22:48
bunnn
la 08.07.2013, 22:50
grazie
la 09.07.2013, 11:32
la 09.07.2013, 18:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking