Gem de caise

Postat de oanapl in Dulceata / Gem
31 Mai 2017 | 7103 vizualizari

Mai jos regasiti o reteta testata de mine in urma cu 2 ani. Desi multe gospodine recomanda sa se foloseasca 1 kg de zahar la 1 kg de caise, eu am folosit aprox. 750 g zahar la 1 kg de caise (fara samburi) si a fost suficient de dulce gemul. Acesta s-a pastrat foarte bine si nu am avut nici un borcan care sa fi prins mucegai (a rezistat mai mult de 1 an in boxa blocului). 

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 31.05.2017, 23:22
Este una din preferatele mele Din pacate n-am facut de ani buni, ca la noi nu mai rezista caisele-n pom , n-am mai avut de vreo 7 ani.
Nici mie nu-mi place foarte dulce si depinde mult si de cat de coapte sunt fructele .
la 01.06.2017, 00:11
Delicios si aromat gemul de caise Si eu astept sa se coaca cam prin 15 , am un cais frumos
la 01.06.2017, 00:43
la 01.06.2017, 07:07
Preferatul meu!
la 01.06.2017, 08:37
Bun!
la 01.06.2017, 10:07
Ce frumos arata!
la 01.06.2017, 10:31
Buuuuun!
la 01.06.2017, 11:09
Foarte bun! Ne place mult!
la 01.06.2017, 12:14
Multumesc! Da ,e foarte aromat gemul si ne place foarte mult! In curand facem altul!
la 01.06.2017, 16:23
la 01.06.2017, 19:21
la 04.06.2017, 21:12
Gemul de caise are un gust aparte!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking