Gem de cirese

Postat de diaconta in Dulceata / Gem
22 Iun 2011 | 7741 vizualizari

De cand asteptam o astfel de ocazie.Sa culeg ciresele proaspete si sa prepar gemul imediat,pe soba cu foc de lemne.Toata aroma fructelor s-a pastrat,am obtinut un gem delicios.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 22.06.2011, 23:52
bun bun
la 23.06.2011, 08:19
bun bun
la 23.06.2011, 18:20
vb lui miti,,ce mi-as face drum la tine ,,
la 23.06.2011, 18:46
Azizule,Miti,ce drag mi-ar fi sa va faceti drum
la 23.06.2011, 18:47
Mihaela Motane Lilik
la 23.06.2011, 18:47
Excelent gemul vreau si eu un borcanel
la 23.06.2011, 18:51
Mirela,iti dau la schimb cu cel de visine
la 23.06.2011, 19:04
la 23.06.2011, 22:15
la 24.06.2011, 07:28
buna dulceata..
la 24.06.2011, 12:46
la 28.06.2011, 16:46
la 01.07.2011, 17:11
buna
la 28.05.2013, 08:53

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking