Gem de cirese
Postat de Ela68 in Dulceata / Gem 16 Iun 2013 | 3597 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 17.06.2013, 11:41
la 17.06.2013, 13:04
ionela, gandeste-te ca eu am mancat acea felie
la 17.06.2013, 14:04
am citit cirese "pietroase " )))
foarte fain gem
la 17.06.2013, 14:58
O bunatate de gem!
la 17.06.2013, 15:53
pai Dia, eu asa le stiu de mica, "pietroase", zic ca ai citit bine. Adica sunt tari ca piatra, crantane intre dinti chiar si atunci cand sunt coapte. Poate la voi le zice altfel
la 17.06.2013, 16:04
)) "pretioase" citisem,am scris gresit
la 17.06.2013, 20:36
haha ..pietroase se numesc , chiar daca sunt ele pretioas de bune
la 17.06.2013, 22:15
la cat am dat pe ele sunt si pretioase
COMENTEAZA