Gem de corcoduse

Postat de ancutsa in Dulceata / Gem
8 Sep 2019 | 126 vizualizari

Am adus de la țară corcodușe și m-am hotărât să le fac gem. Au o aromă undeva între caise și prune vinete. Nu au fost foarte coapte, iar gemul a ieșit dulce-acrișor, însă folosit ca sos pentru fripturi este excelent. Deja l-am testat cu pui și ne-a plăcut foarte mult.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 08.09.2019, 16:18
la 08.09.2019, 16:48
Buuun, foarte bun!
la 08.09.2019, 16:57
Ce culoare frumoasa!
la 08.09.2019, 18:07
N-am facut gem din asta, corcodusele sunt deja tuica....
la 08.09.2019, 19:18
la 08.09.2019, 19:51
Bun!
la 08.09.2019, 20:46
Pffff, buna idee!
la 09.09.2019, 10:02
la 09.09.2019, 10:27
Va multumesc, ma bucur ca v-a placut!
la 09.09.2019, 17:55
la 09.09.2019, 19:18
Daniela
la 09.09.2019, 19:54
Este tare bun! A facut si soacra-mea si mi-a trimis!
la 11.09.2019, 22:32
Rocsi, ma bucur ca iti place!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking