Gem de mure

Postat de simona72 in Dulceata / Gem
3 Aug 2013 | 12331 vizualizari

Este gemul, dulceata, cum vreti voi sa-i ziceti cel mai mancat si folosit la mine in familie. Il folosesc cel mai des la prajituri, clatite, tartine,inghetata cu fructe, iaurt cu fructe, ca si toping....pt gust, aroma, textura, culoare...pt tot. Chiar daca unii vor stramba din nas pt ca este facuta cu gelfix, pe mine nu ma deranjeaza. De cativa ani buni asa o fac si asa imi place cel mai mult. Nu stau mult langa aragaz , fructele raman intregi daca vreau, reusita este garantata si tzine si peste iarna...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 03.08.2013, 15:46
Foarte bun
la 03.08.2013, 16:26
la 03.08.2013, 17:36
Vreau si eu un borcanel!
la 03.08.2013, 17:36
ce bunatate!
la 03.08.2013, 20:00
vreau si eu!
la 03.08.2013, 23:27
foarte gustos si i-ai scos semintele

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking