Gem de piersici

Postat de Bunica in Dulceata / Gem
30 Iul 2009 | 20577 vizualizari

Un gem bun pentru tartine, clatite si prajituri.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 31.07.2009, 13:51
imi place cum arata! cate borcane ti-au iesit din 3 kg de piersici?
la 31.07.2009, 23:19
3 kg. de piersici+ 1 kg. zahar=1 ,800 kg. gem
la 07.09.2009, 18:36
dar n-ar fi trebuit sa se farame piersicile??
la 07.09.2009, 23:06
Flory, piersicile se pot da si prin masina de tocat,dar eu prefer sa le pun rupte in doua sau in patru, cand pun pe o tartina sa se vada piersica.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking